yoga pilates bleyckhof

Yoga & Pilates Getaway 2022 – Bleyckhof

11/11/2022 – 13/11/2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hi jij !

Binnenkort zijn we weg voor 3 dagen verwonderen, verbinden en onthaasten in een prachtige natuurlijke omgeving en je dagen te vullen met pilates, yoga, workshops, heerlijke soulfood, natuur en gewoon zalig genieten.

Wij zijn enorm enthousiast over het programma dat we hebben samengesteld en we weten dat ook jij hier enorm van zal genieten. We kijken dus enorm uit om jou te mogen mee nemen!

Wanneer je alle info aan het lezen bent, visualiseer je dan dat je het echt al aan het beleven bent, zo heb je de smaak zeker meteen te pakken 😉

Wat

Genieten en ontspannen, ontdekken en bijleren en ook gewoon een gezellig samenzijn, even weg van alle drukte. Drie dagen zelfzorg, onthaasten, connecteren, bewegen en beleven, kortom een lang weekend puur en bewust gewoon zijn.

Naast de dagelijkse yoga- en pilatessessies door jullie immer-enthousiaste docentes, zetten we ook deze drie dagen in op zelfzorg en onthaasten met interessante workshops, op ontdekking in de omgeving te midden van de natuur, zalig een frisse neus opsnuiven buiten en ook cosy binnen. Samen verbinden, puuur me-time en rust. Kortom, niks moet…niksen mag. En zoals altijd voorzien we ook healthy soulfood om je ziel, maag en mind extra happy te maken.

Wanneer

Van vrijdag 11 november (11u00) t.e.m. zondag 13 november (16u00) 2022.

Waar

We verblijven in het prachtige historisch pand van Bleyckhof. An-Sophie en Guillaume fraaiden het helemaal op zodat het de ideale uitvalsbasis is om er volledig te ontspannen en even los te koppelen van de wereld, om zo echt tot jezelf te komen.
Het is een magische plek, home away from home, waar jij kan genieten van verbinding, me-time en rust. Wijzelf zijn alvast helemaal betoverd en we vermoeden dat jullie dat ook zullen zijn.

Jouw reisbegeleiding

Hallo! Ik ben Lynn;

Een multi-passionate organisor & pilates instructor.

Na mijn jaren als acro-gymnast vond ik een nieuwe passie in pilates. Bewegen en gezondheid hebben steeds een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik hou ervan dat bij pilates het effectief om de controle en precisie gaat en het opzoeken van die balans tussen spierkracht en soepelheid.

Naast mijn pilatesmat kan je me ook meestal terugvinden op een luchthaven, in het buitenland aan een prachtige kust, wandelend in de bergen of midden in een stad ergens cultuur aan het opsnuiven. Zowel professioneel als privé is ook reizen & de wereld ontdekken echt een deel van mij. Na jarenlang in de toerisme & incentive-wereld reizen te hebben georganiseerd en begeleid, ben ik mijn eigen weg gegaan met mijn eigen zaak: Atelier PUUUR. Hier kan ik nu mijn verschillende passies combineren.

yoga pilates lynn lieselot

Hi! Mijn naam is Lieselot.

In het kort: sunseeker – yogi – keukenprinses – wannabe surfer – earth lover & multipassionate

Ik werkte verschillende jaren als producer in de audiovisuele sector. Teams samen brengen om de magie van video te creëren vond ik geweldig. Naast het organiserende had ik ook een enorme interesse in gezondheid, dus verdiepte ik me, tijdens mijn vrije tijd, in yoga en plantaardig eten. Deze passie werd te groot om er niets mee te doen, en zo maakte ik een heuse carrièreswitch en stampte ik mijn eigen onderneming uit de grond : Lizzy Lottie Lotus.

Met een familie die actief is in de luchtvaartsector, werd het reizen me met de paplepel meegegeven. Een heerlijke combinatie met yoga en voeding, want door het zo vaak mogelijk op ontdekking te kunnen zijn in de wereld, leer ik steeds nieuwe smaken, culturen & levenswijsheden van overal ter wereld kennen.

Prijs

€495,- all-in
Bij inschrijving vragen we om meteen het volledige bedrag te storten.

Inbegrepen

  • Dagelijks yoga én pilates op het prachtige domein Bleyckhof
  • Soulfood 3x per dag*, elke dag:
    ontbijt, lunch & avonddinner + dranken
  • Workshops over beweging, gezondheid, food, zelfzorg en goed gevoel.
  • Onthaasten en bewust genieten, verbinden met elkaar en echt me-time.
  • 100% puuure begeleiding door bekwame en jullie gekende docentes Lynn & Lieselot
  • En een zorgvuldig samengestelde puuure en bewuste goodiebag boordevol duurzame liefde!

* vrijdag lunch + diner, zondag ontbijt + lunch

Niet inbegrepen

  • Vervoer naar en terug van Bleyckhof
  • Annulatieverzekering en reisbijstand
yoga pilates bleyckhof
yoga pilates bleyckhof
yoga pilates bleyckhof
yoga pilates bleyckhof

Wat met Covid-19?

Op dit moment zijn er geen maatregelen betreffende covid19 en kan alles gewoon doorgaan zoals gepland. Uiteraard houden we de regelgeving hieromtrent in het oog indien er een nieuwe opstoot van het virus zou zijn in het najaar.
Sowieso verwachten wij van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaan met de opgelegde maatregelen en bewust omgaan met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelnemers, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen we je om een zelftest uit te voeren. Bij een positieve test kan je dan niet mee. Voorzie hiervoor zelf een goede annulatie- en reisbijstandsverzekering die deze kosten dekken.

Indien het verboden is om deze Belgische getaway te laten doorgaan omwille van de algemene maatregelen geldend op 11/11/2022, wordt de getaway uitgesteld naar een latere datum. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde getaway, dan ontvang je een voucher om bij Atelier PUUUR aan een andere getaway deel te nemen. Deze voucher is één jaar geldig.