Yoga & Pilates Getaway 2022 – Kenia

26/01/2022 – 04/02/2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Karibu !

Binnenkort zijn we weg voor 9 dagen verwonderen, connecteren en onthaasten in een prachtige natuurlijke omgeving en je dagen vullen met pilates, yoga, unieke excursies, heerlijke soulfood, cultuur opsnuiven en gewoon zalig genieten.

Wij zijn enorm enthousiast over het programma dat we hebben samengesteld en we weten dat ook jij hier enorm van zal genieten en erdoor verwonderd zal zijn. We kijken dus enorm uit om jou te mogen meenemen!

Wanneer je alle info aan het lezen bent, visualiseer je dan dat je het echt al aan het beleven bent, zo heb je de smaak zeker meteen te pakken 😉

Wat

Genieten en ontspannen, jezelf verwonderen en grenzen verleggen, en ook gewoon een gezellig samenzijn, even lekker ver weg.  Een week zelfzorg, onthaasten,  connecteren, bewegen en beleven, kortom een week puur en bewust zijn.

Dagelijkse yoga- en pilatessessies door jullie immerenthousiaste docentes, verbazende experiences in de prachtige scenery van Kenia én kennismaken met de lokale cultuur en community projecten, daar mag je je allemaal aan verwachten!

En uiteraard: wie Afrika zegt, zegt safari. We nemen jullie meteen na het landen in Kenia mee de natuur in om de dierlijke pracht en praal te bewonderen.

​Het is een verbazende reis met een uniek aanbod!

Waneer

Van woensdag 26 januari t.e.m. Vrijdag 4 februari 2022 (incl. vluchtdagen)

Waar

We verblijven op 2 locaties. Wanneer we van het vliegtuig stappen gaan we meteen naar het natuurreservaat van Nairobi National Park waar we overnachten in luxe tenten tussen de pracht en praal van de dieren en de natuur. De rest van de week verblijven we aan de Keniaanse kust in een Treehouse waar magie tot leven komt. Omringd langs de ene kant door tropische bossen zo ver als je kan zien en langs de andere kant een heerlijk uitzicht over zee waar we elke ochtend de zonsopgang kunnen bewonderen.

Jouw internationale vlucht zal landen op de hoofdstad van Kenia: Nairobi. Om naar de kust te gaan nemen we een extra binnenlandse vlucht naar Malindi.

Jouw reisbegeleiding

Hallo! Ik ben Lynn;

Een multi-passionate organisor & pilates instructor.

Na mijn jaren als acro-gymnast vond ik een nieuwe passie in pilates. Bewegen en gezondheid hebben steeds een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik hou ervan dat bij pilates het effectief om de controle en precisie gaat en het opzoeken van die balans tussen spierkracht en soepelheid.

Naast mijn pilatesmat kan je me ook meestal terugvinden op een luchthaven, in het buitenland aan een prachtige kust, wandelend in de bergen of midden in een stad ergens cultuur aan het opsnuiven. Zowel professioneel als privé is ook reizen & de wereld ontdekken echt een deel van mij. Na jarenlang in de toerisme & incentive-wereld reizen te hebben georganiseerd en begeleid, ben ik mijn eigen weg gegaan met mijn eigen zaak: Atelier PUUUR. Hier kan ik nu mijn verschillende passies combineren.

Hi! Mijn naam is Lieselot.

In het kort: sunseeker – yogi – keukenprinses – wannabe surfer – earth lover & multipassionate

Ik werkte verschillende jaren als producer in de audiovisuele sector. Teams samen brengen om de magie van video te creëren vond ik geweldig. Naast het organiserende had ik ook een enorme interesse in gezondheid, dus verdiepte ik me, tijdens mijn vrije tijd, in yoga en plantaardig eten. Deze passie werd te groot om er niets mee te doen, en zo maakte ik een heuse carrièreswitch en stampte ik mijn eigen onderneming uit de grond:: Lizzy Lottie Lotus.

Met een familie die actief is in de luchtvaartsector, werd het reizen me met de paplepel meegegeven. Een heerlijke combinatie met yoga en voeding, want door het zo vaak mogelijk op ontdekking te kunnen zijn in de wereld, leer ik steeds nieuwe smaken, culturen & levenswijsheden van overal ter wereld kennen.

Prijs

€2466,- all-in
– Heb je graag een kamer voor jou alleen? Dan vragen we een single supplement van €525,-

Bij inschrijving vragen we een voorschot van €750 om jouw plekje te reserveren. Het overige saldo volgt later in nog eens twee delen. De exacte data waarop we de betalingen verwachten worden meegedeeld na inschrijving via mail. Let wel, bij inschrijving minder dan 4 maanden voor aanvang, vragen we om het volledige bedrag meteen te storten.

Inbegrepen

 • Dagelijks yoga én pilates op wonderlijke locaties, met prachtige uitzichten
 • Soulfood 3x per dag, elke dag:
  ontbijt, lunch & avonddinner + dranken (niet-alcoholisch)
 • Uniek verblijven in een luxe safari tent en een magnifieke treehouse, in gedeelde kamers.
 • Alle transfers in groep, inclusief 2 binnenlandse vluchten: Nairobi – Malindi & Malindi – Nairobi.
 • Fantastische Safari Game Drives om dé Afrikaanse wildlife te spotten.
 • Keuvelen rond een kampvuur met een lokaal wijntje of frisse bubbels.
 • Onthaasten en bewust genieten, connecteren met elkaar en echt me-time.
 • Sublieme excursies
  • Floating tussen de mangrove in het water tot in de open oceaan.
  • Zonsopgang beleven vanaf een bootje.
  • Snorkelen tussen de vissen.
  • En meer!
 • Workshops over duurzaamheid, gezondheid, beweging, …
 • Het ontdekken van en deelnemen in de Swahili cultuur.
 • Helemaal tot rust komen met een deugddoende massage.
 • 100% puuure begeleiding door bekwame en jullie gekende docentes Lynn & Lieselot
 • En een zorgvuldig samengestelde puuure en bewuste goodiebag boordevol duurzame liefde!

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Annulatieverzekering en reisbijstand (verplicht!)
 • Persoonlijke uitgaven (vb. souvenirs, eventuele extra fooien, alcoholische dranken, …)

Wat met Covid-19?

Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaan met de opgelegde maatregelen en bewust omgaan met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelnemers, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen we om tijdig een corona test uit te voeren. Bij een positieve test kan je dan niet mee. Voorzie hiervoor een goede annulatie- en reisbijstandsverzekering die deze kosten dekken.

Indien het verboden is om te vliegen naar Kenia, de vluchten geannuleerd worden omwille van de algemene maatregelen en we niet ter plaatse geraken, wordt de getaway uitgesteld naar een latere datum. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde getaway, dan ontvang je een voucher om bij Atelier PUUUR en Lizzy Lottie Lotus aan een andere getaway deel te nemen. Deze voucher is één jaar geldig.

Inschrijven

Infosessie 7 mei, 20u