yogareis portugal

Yoga & Pilates Getaway 2021 – Algarve

07/10/2021 – 12/10/2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bem vindo a Portugal !

Binnenkort zijn we weg voor 5 dagen herbronnen, connecteren en onthaasten in een prachtige natuurlijke omgeving en je dagen vullen met pilates, yoga, uitstapjes duurzame & lokale home made food, cultuur opsnuiven en gewoon zalig genieten.

Wij zijn enorm enthousiast over het programma dat we hebben samengesteld en we weten dat ook jij hier enorm veel plezier aan zal beleven! We kijken er écht naar uit om jou te mogen meenemen!

Wanneer je alle info aan het lezen bent, visualiseer je dan dat je het echt al aan het beleven bent, zo heb je de smaak zeker meteen te pakken 😉

Wat

De yoga & pilatesreizen die wij aanbieden zijn steeds een volledige totaalbeleving. Dit houdt in dat alles van begin tot einde helemaal is inbegrepen in jouw reis. Voeg hier onze vaste waarden aan toe die jij van ons gewoon bent en we gan sowieso een top tijd tegemoet in de Algarve!

Je mag je verwachten aan genieten, ontspannen en me-time, even weg onder de zon. We delen met jou onze kennis over voeding en geven je enkele huidverzorgingstips en rituelen mee voor jouw ultieme zelfzorgmomentjes. Kortom echt helemaal puur en bewust zijn.

Naast de dagelijkse yoga- en pilatessessies door jullie immerenthousiaste docentes, trekken we tezamen met jullie er op uit om de prachtige streek van de Algarve, in al haar diversiteit, te gaan ontdekken. Olijfboomgaarden, fietsen langs flamingo’s, boottochtjes, SUP, … zijn enkele van de activiteiten die in de reis zijn inbegrepen.

​Het is een all-in belevings- en gezondheidsreis met een verbazend aanbod!

Waneer

Van donderdag 7 oktober t.e.m. dinsdag 12 oktober 2021 (incl. vluchtdagen)

Waar

We verblijven in een uiterst gezellige B&B in Moncarapacho. Deze wordt uitgebaat door het heerlijk Belgisch koppel Luc & Greetje, zij vonden hun droom in de Algarve en zijn dan ook maar wat blij om deze met ons te mogen delen. De Bed & Breakfast is volledig geprivatiseerd voor ons, dus we kunnen onbeperkt genieten van alle mogelijkheden die het domein te bieden heeft.

Voor je internationale vlucht kies je als bestemming Faro. Je wordt er om 9u verwacht in de luchthaven. (ideale vlucht: SN3801) Op de luchthaven staan om 9u de huurwagens klaar voor de rit van een half uurtje tot aan de B&B.

yogareis portugal

Pierre Sports

Deze reis zou niet mogelijk geweest zijn zonder Pieter van Pierre Sports!
Hij was het die ons benaderde om in samenwerking deze prachtige reis te organiseren, en maar al te graag gingen wij op dit aanbod in!

Pierre sports ontstond uit het idee om van jouw bewegingsmoment een belevegingsmoment te maken. Dit op een bewuste en duurzame manier, met zorg voor de planeet. Kurk sluit helemaal aan op dit plaatje, zonder enige compromissen te sluiten op het vlak van kwaliteit. 

Portugal is Pieters tweede thuis, aangezien zijn ouders er de prachtige B&B Casa Mama Mia uitbaten, die ook voor deze getaway onze thuisbasis zal vormen. Portugal is ook hét land waar de kurkeiken rijkelijk bloeien. Dus logisch dat Pieter daar zijn zoektocht begon naar kurkfabrikanten die samen met hem zijn droom wouden verwezenlijken. Zo gezegd, zo gedaan!

En uiteraard zal er ook iets van Pierre Sports in de goodiebag te vinden zijn 😉

Jouw reisbegeleiding

Hallo! Ik ben Lynn;

Een multi-passionate organisor & pilates instructor.

Na mijn jaren als acro-gymnast vond ik een nieuwe passie in pilates. Bewegen en gezondheid hebben steeds een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik hou ervan dat bij pilates het effectief om de controle en precisie gaat en het opzoeken van die balans tussen spierkracht en soepelheid.

Naast mijn pilatesmat kan je me ook meestal terugvinden op een luchthaven, in het buitenland aan een prachtige kust, wandelend in de bergen of midden in een stad ergens cultuur aan het opsnuiven. Zowel professioneel als privé is ook reizen & de wereld ontdekken echt een deel van mij. Na jarenlang in de toerisme & incentive-wereld reizen te hebben georganiseerd en begeleid, ben ik mijn eigen weg gegaan met mijn eigen zaak: Atelier PUUUR. Hier kan ik nu mijn verschillende passies combineren.

yogareis portugal

Hi! Mijn naam is Lieselot.

In het kort: sunseeker – yogi – keukenprinses – wannabe surfer – earth lover & multipassionate

Ik werkte verschillende jaren als producer in de audiovisuele sector. Teams samen brengen om de magie van video te creëren vond ik geweldig. Naast het organiserende had ik ook een enorme interesse in gezondheid, dus verdiepte ik me, tijdens mijn vrije tijd, in yoga en plantaardig eten. Deze passie werd te groot om er niets mee te doen, en zo maakte ik een heuse carrièreswitch en stampte ik mijn eigen onderneming uit de grond:: Lizzy Lottie Lotus.

Met een familie die actief is in de luchtvaartsector, werd het reizen me met de paplepel meegegeven. Een heerlijke combinatie met yoga en voeding, want door het zo vaak mogelijk op ontdekking te kunnen zijn in de wereld, leer ik steeds nieuwe smaken, culturen & levenswijsheden van overal ter wereld kennen.

Prijs

€995,- all-in
– Heb je graag een kamer voor jou alleen? Dan vragen we een single supplement van €195,-

Bij inschrijving vragen we een voorschot van €500 om jouw plekje te reserveren. Het overige saldo betaal je ten laatste 2 maanden voor vertrekdatum. Alle info hierrond ontvang je via mail bij inschrijving. Let wel, bij inschrijving minder dan 2 maanden voor aanvang, vragen we om het volledige bedrag meteen te storten.

Inbegrepen

 • Dagelijks yoga én pilates door jouw geliefde docentes op de mooiste locaties
 • Home made food 3x per dag, elke dag: (behalve één vrije lunch)
  ontbijt, lunch & avonddinner + dranken
 • Prachtig verblijf in B&B bij Belgen Luc en Greetje.
 • Alle transfers in groep, inclusief transfers van en naar de luchthaven.
 • Onthaasten en bewust genieten, connecteren met elkaar en echt me-time.
 • Sublieme excursies
  • tour doorheen de olijfboomgaarden
  • fietstocht langs de uitgebreide fauna en flora van de Algarve
  • SUPexperience langs de Ria Formosa
  • En veel meer!
 • Workshops over huidverzorging, duurzaame voeding en beweging.
 • 100% puuure begeleiding door bekwame en jullie gekende docentes Lynn & Lieselot
 • En een zorgvuldig samengestelde puuure en bewuste goodiebag boordevol duurzame liefde!

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Annulatieverzekering en reisbijstand 
 • Persoonlijke uitgaven (vb. souvenirs, eventuele extra fooien, alcoholische dranken, …)
yogareis portugal
yogareis portugal
yogareis portugal
yogareis portugal
yogareis portugal

Wat met Covid-19?

Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaan met de opgelegde maatregelen en bewust omgaan met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelnemers, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen we om tijdig een corona test uit te voeren. Bij een positieve test kan je dan niet mee. Voorzie hiervoor een goede annulatieverzekering die deze kosten dekt.

Indien het verboden is om te vliegen naar Portugal, de vluchten geannuleerd worden omwille van de algemene maatregelen en we niet ter plaatse geraken, wordt de getaway uitgesteld naar een latere datum. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde getaway, dan ontvang je een voucher om bij Atelier PUUUR en Lizzy Lottie Lotus aan een andere getaway deel te nemen. Deze voucher is één jaar geldig.

Inschrijven

Voor deze getaway verblijven we 5 dagen in het centrum/oosten van de Algarve streek. De Algarve, en Portugal in totaal, heeft nog heel wat meer te bieden dan wat we in deze reis konden aanbieden. Dus als jij graag al wat vroeger komt, of langer blijft in Portugal is dat zeker een aanrader! Wil je hiervoor één of een paar extra nacht(en) in onze B&B Casa Mama Mia verblijven? Laat het zeker weten en dan checken wij de beschikbaarheden voor jou!