Help, is pilates iets voor mij ?

Pilates

Bij Pilates ligt de focus op de controle van je lichaam, het verstevigen van je spieren en extra stretch te creëren. Een ideale bewegingsvorm om zowel als nieuweling pilates te leren kennen of met een zwakkere rug of ander kwaaltje bewust te bewegen en aandacht te geven aan jouw houdingen. Maar ook voor de doorwinterde pilatesser, die graag bewust beweegt en hun niveau per oefening naar keuze opbouwt, is dit een super les.

We gaan voor een zalige combinatie van de diepe spieren te trainen (denk core!), je rug bewust te verstevigen en tegelijk ook alles heerlijk uit te rekken.

lynn pilates
lynn pilates

Pilates Advanced

In deze lessen bouwen we verder op onze basis-oefeningen om zo nog meer te groeien en jezelf en je lichaam net iets meer uit te dagen. Pilates is dus voor jou niet gloednieuw!

Ook in deze advanced les ligt de focus op de controle van je lichaam, het verstevigen van je spieren en bewust elke spier gebruiken, maar dit in een actievere flow waar we de uitdaging opzoeken zowel qua kracht, uithouding als lenigheid alsook gaan we dieper in op de Pilates Principes. We zoeken de challenge op verschillende manieren op en gaan voor leuke en uitdagende combinaties van oefeningen.

Pilates Flow

In deze Wake Up flow-les gaan we bewust in op onze Pilates Principes waaronder controle, precisie, flow en ademhaling. Een zalige combinatie van verstevigen van je core en rug alsook heerlijk uitrekken.
Deze les is geschikt voor iedereen, zowel Advanced om dieper in te gaan op je houdingen en deze te verfijnen en als newbie om de houdingen te leren kennen en je rug en core te verstevigen.

Lynn Pilates