Hoi !
Mijn naam is Lieselot 🙂
Hieronder kan je een korte versie van mijn verhaal lezen. Hoe ik terecht kwam bij yoga, bij food. Op deze manier hoop ik dat je mij al een beetje beter leert kennen.

In mijn tienerjaren ontwikkelde ik een passie voor alles wat met film, theater en televisie te maken had. En dan vooral de magie van ‘the-behind-the-scenes’. Zo begon ik na de humaniora mijn studies communicatiewetenschappen, media & cultuur en tegelijk ontwikkelde ik mijn organisatie-skills als groepsleidster bij de chiro.

De combinatie van deze twee maakte dat ik nadien een job als producer koos, eerst in de televisiewereld, om via corporate video uiteindelijk te belanden in advertising. Bij elke stap leerde ik heel veel bij zowel organisatorisch, oplossingsgericht denken en samenwerken als groep.

In de drukte en 24/7 mentaliteit van de job begon ik meer en meer aandacht te geven aan mijn gezondheid, vooral fysiek dan. Ik had altijd gedanst en wou weer meer sporten, met flexibel uurrooster en zo kwam ik bij yoga terecht.

Daarna was het tijd voor die ‘quarterlifecrisis’ met als hoogtepunt het beëindigen van mijn 8-jarige relatie op dat moment. Op die jonge leeftijd 8 jaar je leven delen met iemand, zorgde ervoor dat we samen groeiden, samen ‘volwassen’ werden, samen het leven ontdekten, en plots ging ik dat dus alleen moeten doen. ‘Help, wie ben ik?!’

Die focus op gezondheid verbreedde zo van enkel fysiek naar ook mentaal & emotioneel én kwam nog eens in een stroomversnelling terecht. Ik deed enkele soloreizen ‘om op zoek te gaan naar mezelf’ en zo vond ik mijn doel: een zo fit en gezond mogelijk leven hebben op alle vlakken. Ik verdiepte mijn eigen yogapractice door verschillende opleidingen te volgen over yoga (op en naast de mat) en begon bij te leren over het belang van voeding en slaap.

En toen was het dat fameuze jaar 2020. Ik besefte eens te meer dat ik niet ‘meer’ wou in mijn huidige job, wel dat ik iets ‘anders’ wou en als ik het nu niet zou veranderen, dat ik het nooit zou doen.

Dus nam ik vanuit mijn home-office de telefoon, belde mijn bazin op en gaf mijn ontslag. Ietwat impulsief en zonder concreet plan, maar wat een deugd deed me dat!
Een maand later had ik reeds mijn laatste werkdag en vertrok ik op reis voor nog een extra yoga opleiding. Eenmaal terug thuis na een intense maand, besefte ik pas echt dat het nu wel spannend was. Geen job, geen plan, zelfs geen idee… dat het iets met gezondheid te maken zou hebben, dat wist ik wel.
Amper 3 dagen later zat ik dan ook op aanraden van gezamenlijke vrienden tezamen met Lynn van Atelier PUUUR en de eerste zaadjes waren geplant.

Via Starterslabo werd ik meteen voltijds zelfstandige en werkte een plan uit met focus op gezondheid door yoga(reizen) en voeding.
De globale pandemie forceerde me snel om anders te gaan denken en in plaats van altijd alles alleen te regelen, begon ik het aangename in samenwerken te zien (iets met: if you want to get fast, go alone. if you want to get far, go together.)

Zo werd de samenwerking tussen Lynn en mij veel intenser en werd het nog duidelijker hoeveel dromen en passies we wel delen (reizen, bewegen, soulfood, onthaasten, verbinden, bewustzijn, ….)
Vele babbels, yogalessen en de eerste getaways later beslisten we om er 100% samen voor te gaan en werd ik mede-eigenaar van Atelier PUUUR.

Samen met Lynn wil ik jou echt een plaatsje geven waar jij thuiskomt en je helemaal jezelf kan zijn, waar je op een zachte manier jezelf leert aanvoelen én naar jezelf leert luisteren.

Op naar nog vele prachtige puuure jaren.

kenia_yogaretreat
kenia_yogaretreat
kenia_yogaretreat
kenia_yogaretreat
kenia_yogaretreat
kenia_yogaretreat